۱۴۰۴ شنبه ۲۲ تير

جلسه مشترك شوراي عالي اتاق بازرگاني و دانشگاه اصفهان

جلسه مشترك شوراي عالي اتاق بازرگاني و دانشگاه اصفهان برگزار و در خصوص راه اندازي و تاسيس انديشكده نوآوري، جايگاه، ساختار و نحوه حمايت اتاق بازرگاني از اين انديشكده بحث و تبادل نظر شد.


جلسه مشترك شوراي عالي اتاق بازرگاني و دانشگاه اصفهان برگزار و در خصوص راه اندازي و تاسيس انديشكده نوآوري، جايگاه، ساختار و نحوه حمايت اتاق بازرگاني از اين انديشكده بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews  جلسه مشترك شوراي عالي اتاق بازرگاني با حضور دكتر هوشنگ طالبي رييس دانشگاه اصفهان، دكتررسول ركني زاده معاون پژوهش و فناوري، دكتر آرش شاهين مدير ارتباط با صنعت و جامعه و دكتر محسن طاهري دمنه مسئول راه‌اندازي انديشكده آينده‌پژوهي استان اصفهان در دانشگاه اصفهان در محل اتاق بازرگاني برگزار شد.

بنا به گزارش مذكور در اين نشست دكتر طالبي رييس دانشگاه اصفهان اظهار داشت: پيرو امضاي تفاهم نامه راه‌اندازي انديشكده نوآوري دانشگاه و اتاق بازرگاني كه در راستاي همكاري‌هاي علمي، پژوهشي، كاربردي و كارآفريني، في‌مابين دانشگاه اصفهان و اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان اصفهان در سال گذشته امضا شد، شرايط فعلي كشور مي تواند به عنوان يك مسئله فراروي انديشكده باشد تا راه هاي برون رفت از اين تهديد ها را پيشنهاد و در واقع تهديد ها را به فرصت ها تبديل نمايند.

دكتر طالبي همچنين افزود: استفاده صحيح و به موقع از فرصت ها مي تواند پيشرفت و توسعه را به ارمغان آورد. بدون ترديد اگر سمت و سوي فرصت ها آينده دنيا باشد مي تواند ما را به سمتي ببرد كه حرفي براي گفتن داشته باشيم. رييس دانشگاه در ادامه تصريح نمود: انديشكده نوآوري مي تواند اتاق فكري براي فعاليت هاي آينده و در خدمت جامعه باشد.

وي ضمن اشاره به ظرفيت هاي موجود در دانشگاه، بر توجه به مفاد تفاهم نامه تاكيد و خواستار ارتباط منسجم بين دانشگاه و اتاق بازرگاني شد و برخورد هاي جزيره اي را مانعي براي پيشرفت و توسعه دانست. 

دكتر طالبي در ادامه ضمن پيشنهاد همكاري اتاق بازرگاني در ناحيه فناوري دانشگاه تصريح نمود: با حمايت هاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، مركز بازي هاي رايانه اي در دانشگاه اصفهان راه اندازي و اولين ساختمان ناحيه فناوري در اين دانشگاه افتتاح شد.

رئيس دانشگاه اصفهان تاكيد كرد: ناحيه نوآوري و فناوري ضمن اين كه در مالكيت دانشگاه است با كاربري نوآوري خود مي تواند استارتاپ ها و شركت هاي مختلف را در خود جاي دهد. هدف ما تنها آموزش، پژوهش و كارآفريني نيست، بلكه در سطحي بالاتر به اثرگذاري بر جامعه خود چشم دوخته ايم و در اين راستا خواستار همكاري اتاق بازرگاني در حل نيازهاي جامعه اعم از فناورانه، اجتماعي و ساير نيازهاي اساسي كشور هستيم. 

در ادامه، مهندس مسعود گلشيرازي رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان اصفهان نيز با ابراز خرسندي از همكاري با دانشگاه اصفهان خاطرنشان كرد: دوره گذار از دانشگاه‌هاي صرفاً آموزش‌محور و پژوهش‌محور غيرصنعتي، به دانشگاه‌هاي پژوهش‌محور مبتني بر تأثير در صنعت و تجاري‌سازي صورت گرفته است. مهندس گلشيرازي ضمن تاكيد بر همكاري هاي في مابين دانشگاه و اتاق بازرگاني تصريح نمود: اسناد بالادستي قطب نماي حركت اجتماعي هستند و در روابط فردي، اجتماعي ما تاثيرگذارند. براي فائق آمدن بر شرايط موجود بايد ارتباط منظمي بين بخش هاي مولد اقتصادي و بخش فرهنگي به واسطه بخش علمي كه همان دانشگاه است برقرار گردد.

شايان ذكر است دكتر رسول ركني زاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه نيز ضمن تاكيد بر عملياتي نمودن تفاهم نامه بين دانشگاه و اتاق بازرگاني اظهار داشت: هرچه مطالبه گري اتاق بازرگاني از دانشگاه بيشتر باشد، اثر بخشي دانشگاه نمود بيشتري خواهد داشت. وي ضمن معرفي ناحيه نوآوري دانشگاه اصفهان به تشريح ظرفيت هاي موجود در اين ناحيه پرداخت و افزود: اجباري شدن فرصت هاي مطالعاتي صنعتي براي اساتيد و تقاضا محور شدن پايان نامه ها از جمله اقداماتي است كه دانشگاه در راستاي توسعه ارتباط با صنعت و جامعه انجام داده است.

دكتر محسن طاهري دمنه مسئول راه‌اندازي انديشكده آينده‌پژوهي استان اصفهان در دانشگاه اصفهان نيزضمن ارايه گزارش مبسوطي از فعاليت هاي انديشكده نوآوري ذيل تفاهم نامه همكاري دانشگاه اصفهان و اتاق بازرگاني اصفهان اظهار داشت: انديشكده آينده پژوهشي مستقر در دانشگاه اصفهان مي كوشد تا با ايجاد خوراك فكري لازم براي مديران و آحاد علاقه مندان به آينده ي ايران زمينه ي ترويج تفكر آينده پژوهانه، تفكر سيستمي و تفكر كل نگر را در كشور فراهم آورد تا به ايفاي نقش مشورتي در حوزه ي تحولات آينده بپردازند. وي تصريح نمود: انديشكده ساختار نيست بلكه محصول است .

گفتني است در اين جلسه مقرر شد، سراي نوآوري اتاق بازرگاني، محلي را براي انديشكده نوآوري دانشگاه اصفهان و اتاق بازرگاني فراهم آورد ولي تا زمان فراهم شدن اين مهم، دانشگاه اصفهان فضاي مورد نياز را در اختيار انديشكده قرار دهد. همچنين در اين جلسه بر چابك بودن انديشكده نوآوري و ارائه به موقع اطلاعات توسط انديشكده به اتاق بازرگاني تأكيد شد و پيشنهاد توسعه سراي نوآوري اتاق بازرگاني در ناحيه نوآوري دانشگاه مطرح و مورد تاييد طرفين قرار گرفت.

در اين جلسه، بر پرهيز از موازي كاري در ساختارها و فعاليت هاي اتاق بازرگاني تأكيد شد و مقرر گرديد انديشكده نوآوري صرفاً در چارچوب تفاهم نامه امضا شده همكاري دانشگاه اصفهان و اتاق بازرگاني در دي ماه 1398، با مأموريت اجراي مفاد و اولويت هاي تفاهم نامه همكاري تشكيل گردد. و در ادامه تصريح گرديد، شوراي مطالعات استراتژيك اتاق بازرگاني كه بالاترين مرجع تصميم ياري و تصميم سازي براي هيأت رئيسه در اتاق است، مي تواند در صورت نياز با انديشكده آينده پژوهي در دانشگاه اصفهان تعامل نموده و از ظرفيت هاي آن در آينده استفاده نمايد. همچنين، توافق شد هزينه هاي انديشكده نوآوري در چارچوب بودجه تخصيص يافته به سراي نوآوري اتاق، توسط اتاق بازرگاني تأمين گردد.

 

تاریخ:
1399/04/15
تعداد بازدید:
1794
منبع:
Powered by DorsaPortal